Bli medlemSom medlem i DNT ung (13-26 år) kan du bo  på nesten 500 turistforeningshytter over hele landet – til halv pris! I tillegg har du mange andre medlemsfordeler.

Sjekk alle fordelene og bli medlem
Turer og aktiviteterBli med DNT ung på tur. Vi arrangerer skiturer, hytteturer, teltturer, snøhuleturer, brekurs, raftekurs, kitekurs, koseturer og ikke minst BaseCamp.

Finn turer og aktiviteter for ungdom
DNT ung der du borDNT ung har rundt 50 lokale grupper over hele landet som arrangerer varierte turer og aktiviteter for og av ungdom.

Finn din ungdomsgruppe

Slik starter du en egen ungdomsgruppe

Dette er DNT ungDNT ung er Norges største friluftsorganisasjon for ungdom. Her kan du finne ut mer om organisasjonen.

Mer om DNT ung
Kontakt oss
Hold deg oppdatertSjekk ut hva som skjer, still spørsmål eller del turtips og bilder på vår Facebook-side. Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev.

Besøk vår Facebookside
Abonner på vårt nyhetsbrev
Gratis magasinUT er et helstøpt friluftsmagasin og DNT ungs medlemsblad, og kommer ut to ganger i året. Som medlem får du bladet gratis.

Les siste UT

Ali kaffe 2014